JU MUND TE NA KONTAKTONI NE ADRESEN:

Institucioni i Avokatit të Popullit
Blv. “Zhan D’Ark”, Nr. 2, Tiranë
Tel: 04 2 380 300, 04 2380 333
Fax: 04 2 380 315

Avokati i Popullit – Igli Totozani
Lutemi të kontaktoni direkt tek Avokati i Popullit edhe për ankesa lidhur me performancën në detyrë dhe nivelin profesional të personelit të Institucionit.

E-mail:itotozani@avokatipopullit.gov.al
Tel (sekretaria): 04 2 380 302

Drejtore Kabineti-Lindita Bezhani
E-mail: lbezhani@avokatipopullit.gov.al
Tel: 04 2 380 304

Këshilltar Ligjor – Andi Bala
E-mail: abala@avokatipopullit.gov.al
Tel: 04 2 380 318

Këshilltare për Mediat – Elona Demollari
E-mail: edemollari@avokatipopullit.gov.al
Tel: 04 2 380 322

Orari: Çdo ditë nga e Hëna – Premte: 08:00 – 16:00

Për  personat  që  ndodhen  në  burg  funksionon  një linjë telefonike pa pagesë me nr: 0 800 1111

Zyra Rajonale e Institucionit të Avokatit të Popullit në Qytetin e Fierit

Bashkia Fier (në ambjentin e pritjes së popullit)

Rruga “Ramiz Aranitasi”, Fier

Tel: 03 4 410 630

Orari: Çdo të premte: 10:00 –14:00

Zyra Rajonale e Institucionit të Avokatit të Popullit në Qytetin e Shkodrës

Bashkia Shkodër

Rruga “13 Dhjetori”, Shkodër

Orari: Çdo të premte: 09:00 –13:00

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s