28.12.2012 Avokati i Popullit takon familjarët e vajzës 7 vjeçare nga Xhafzotaj e Durrësit

12_familje_nuk_lirojne_shtepit
Tiranë më 28.12.2012

NJOFTIM PER MEDIA

Avokati i Popullit, z.Igli Totozani ka takuar sot dt 28. 12. 2012 prindërit dhe familjarët e vajzës 7 vjeçare nga Xhafzotaj e Durrësit, e cila ndërroi jetë dje në Spitalin Pediatrik në QSUT, pak kohë pasi ishte sjellë urgjent nga Durrësi, përshkak të gjendjes së rëndë shëndetësore.

Gjatë takimit me familjarët Avokati i Popullit shprehu ngushëllimet dhe keqardhjen e tij dhe u siguroi atyre që kjo çështje do merret në shqyrtim nga institucioni që ai drejton.

Në ditët në vijim Avokati i Popullit do dërgojë një grup ekspertësh të institucionit, të cilët pasi të regjistrojnë ankesën e familjarëve të vajzës do ndërmarrin një hetim të pavarur.

KABINETI

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s