Avokati i Popullit memorandum bashkëpunimi me TIA

Balkanweb 26 Dhjetor 2012

TIRANË- Zyra e Avokatit të Popullit dhe Transparency International Albania kanë nënshkruar sot memorandumin e bashkëpunimit mes dy institucioneve.

Pas nënshkrimit, Avokati i Popullit, Igli Totozani vlerësoi se “lufta ndaj korrupsionit, është luftë për t’u fituar”.

“Shqipëria është një vend që aspiron integrimin evropian dhe të gjithë së bashku ne mirëpresim sa më shpejt që të jetë e mundur statusin e vendit kandidat, që do tu hapte rrugë bisedimeve për anëtarësim. Dhe dimë gjithashtu që jo vetëm për përmirësimin e jetës së qytetarit, por në mënyrë të veçantë dhe për ecurinë pozitive të këtij procesi të rëndësishëm dhe historik, siç është integrimi evropian, lufta ndaj korrupsionit është një nga betejat për tu fituar, një nga betejat më të rëndësishme dhe një nga kushtet më të rëndësishme për tu zbatuar nga ana e Shqipërisë.”- deklaroi Totozani.

Totazani theksoi se kjo është një marrëveshje me rëndësi, pasi do të mungësojë ndërmarrjen e aktiviteteve të përbashkëta.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s